Mentenanta si intretinere

Mentenanta si intretine WEB


Verificare permanenta a functionalitatii


Realizare modificari in maxim 24 ore


Actualizare cataloage de produse


Consultanta permanenta spre imbunatire

Pe langa crearea si urcarea site-ului pe domeniu este neceara ntretinerea acestuia pentru ca informatia sa fie mereu updata, corecta si functionala. In serviciile de mentenanta si intretinere includem:

  • Verificare periodica a functionalitatii paginilor web (verificare a functionalitatii linkurilor si a formularelor din cadrul paginilor web, optimizare continut proiect web pentru a obtine un timp de incarcare foarte bun, monitorizare permanenta pentru a ramane in stadiu de buna functionare).
  • Actualizari si modificari ale continutului web (prelucrare grafica imagini, documente si alte materiale primite, realizare si includere in site a unor noi oferte / produse / noutati, creare de sectiuni / categorii / articole noi / meniuri / linkuri, realizare si integrare module interactive: socializare, blog, forum, chestionar etc, in cazul magazinelor online, actualizarea catalogului de produse, modificarea designului website-ului (inclusiv refacerea arhitecturii proiectului din punct de vedere structural).

Prin serviciul de mentenanta web mentinem proiectele updatate si atractive, le orientam in functie de evolutia business-ului si de filosofia companiei si clarificam impreuna orice nelamurire tehnica.
Orice modificare de continut se realizeaza in maxim 24h de la primirea informatiilor iar pentru modificare complexe de structura, design si continut se estimeaza cel mai scurt timp posibil de implementare.