ANdebE Mobile POS

O solutie compatibila cu orice dispozitiv si sistem de operare


Preturi incepand de la 800 euro/nr nelimitat de dispozitive.


100% compatibil cu orice sistem de operare


100% compatibil cu orice dimensiune a dispozitivului

timpcom
Imbunatateste timpul de servire a clientilor

Compatibilitate 100%

ANdebE Mobile POS este compatibil cu orice dispozitiv mobil (telefon, mini-tableta sau tableta) existent si orice sistem de operare (IOS, Android sau Windows Phone). Va oferim astfel, libertatea de a va alege orice echipament mobil, potrivit afacerii si bugetului alocat.

Scade timpul de preluare a comenzilor

ANdebE Mobile POS este o solutie proiectata pentru a fi utilizata pe orice smartphone sau tableta de catre ospatari pentru ca acestia sa poata prelua comenzile de la masa direct in sistem. Ospatarii nu mai trebuie sa se deplaseze pana la POS-ul fix sa marcheze produsele si sa trimita la sectie bonurile de comanda, astfel se reduce timpul de servire a clientilor.

comanda

Eliminarea erorilor de comunicare dintre clienti si ospatari

Folosirea solutiei ANdebE Mobile POS permite marcarea comenzii in timpul in care este comunicata de client, langa client. Astfel, nu va exista nicio posibilitate de a trimite comanda incompleta sau incorecta catre sectiile locatiei.
Mai mult, clientii vor avea tot timpul langa ei un ospatar pregatit sa le preia comanda si nu vor mai trebui sa-l caute cu privirea prin locatie.

Aceeasi functionalitate ca Andebe POS

ANdebE Mobile POS ofera toate functiile de trimitere a comenzilor ale varientei fixe de marcaj (schita meselor din locatie, categoriile de produse, mesaje catre sectii etc.) astfel incat ospatarii vor fi nevoiti sa ajunga la sectia fixa doar pentru a emite si ridica nota de plata.