ANdebE Gestiune

O solutie completa pentru getiunea stocurilor


Preturi incepand
de la 800 euro


Training pentru toate modulele programului

functii
Informatii utile in timp real


Asistenta 24h / 7 / 365

Informatii in timp real

Puteti oricand consulta unul din multiplele rapoarte pentru a obtine informatiile necesare unei bune gestionari a stocurilor. (De ex. stocul cantitativ valoric la data X, costul unui preparat, fisa de magazie pe fiecare materie prima, borederou NIR-uri, rapoarte de gestiune)

Conectare cu ANdebE POS

Functioneaza in doua directii:

  • importul produselor aflate la vanzare;
  • scaderea automata a vanzarilor marcate pe POS.

Multiple gestiuni

Solutia de gestiune oferă posibilitatea definirii mai multor gestiuni si depozite, astfel puteți avea informații clare asupra stocurilor pe fiecare gestiune in parte (Bar, Bucătărie, Depoziti, Magazie etc.). Intrările şi recepţia mărfii se pot face direct în gestiunile Bar, Bucătărie sau într-o magazie/depozit, de unde, pe baza necesităților de consum, marfa poate fi transferată ulterior către alte gestiuni.

Intocmire NIR-uri

Sistemul va ofera posibilittea de a introduce documentele de cumparare a marfii (facturi sau bonuri fiscale) creand automat NIR-uri si listarea acestora.

Descarcarea gestiunii

Aveti posibilitatea de a descarca gestiunea atat dupa principiul FIFO (first in first out) cat si dupa alte principii specifice activitatii desfasurate. Pe langa scaderea automata a vanzarilor din POS, se pot crea bonuri de consum aferente pierderilor, produselor expirate sau altor consumabile, la pretul de iesire egal cu cel de intrare. De asemenea, puteti intocmi procese verbale de transare (pentru carnuri diverse) sau de productie (in momentul in care gatiti muraturi, dulceturi sau alte conserve). Astfel veti descarca din gestiune ingredientele folosite si va veti incarca cu cantitatile de produs finit obtinut.

Stocuri

Stocul este reprezentat atât cantitativ, cât şi valoric, pentru fiecare gestiune în parte sau pe total unitate. Valoarea stocului este calculată folosind media ponderată a valorii de intrare pentru fiecare produs/materie prima in parte. In plus puteti vizualiza si stocurile de marfa ale fiecarui lot in parte intrat in gestiune.

Training

Fiind un program complex, cu multe functii este necesar o acordare de atentie mai sporita asupra training-ului persoane care opereaza programul. Am creat un sistem de training divizat in trei etape pentru a ne asigura ca gestionarul intelege tot programul si toate functiile acestuia pentru a-l putea folosi la adevarata valoare.

Formare gestionar

De-a lungul timpului am observat ca in momentul deschiderii unei afaceri in acest domeniu, o mare parte dintre clientii nostri nu au o persoana cu experienta in gestiunea stocurilor iar in unele cazuri ajungeau sa achizitioneze programul de gestiune dar sa nu il utilizeze deloc sau sa il utlizeze nerespectand principiile unei gestiune corecte. De aici am pornit cu ideea de a forma persoane care sa opereze acest program si care sa aduca plusul asteptat in afacerea dumneavoastra. II invatatam intai notiuni de baza ale unei gestiuni corecte (concept de NIR, reteta, scadere de gestiune, etc) si deabia apoi trecem la operearea acestora in programul de gestiune ANDebE Gestiune, treptat ajungand la interpretarea de rapoarte dintre cele mai complexe. Mai mult de atat, va ajutam sa va construiti un sistem de gestiune eficient si eficace potrivit afacerii dumneavoastra.